Ai nevoie de o idee?

becIti stam la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si oferte flexibile, perfect adaptate pentru interesul tau si bugetul de care dispui. Nicio afacere nu este prea mica pentru a incepe sa investesti in promovarea ei. Este primul pas facut de oricine se pricepe la afaceri. Daca nu te cunosc clientii, nu existi, asa ca nu mai zabovi, contacteaza-ne. Internetul este o jungla in care putini se descurca dar e si cea mai eficienta rampa de lansare.Servicii publicitate

  Desi se poate sa nu fi un utilizator frecvent al internetului si sa fi ajuns cu totul intamplator pe acest site, iti putem deschide oportunitati nebanuite pentru cresterea afacerii tale. Te-ai gandit vreodata ca ti-ai putea largi brusc orizontul de clienti si oportunitati? Te-ai intrebat daca ai facut tot ce se putea pentru a avea succes? Si intr-un caz si in altul, noi iti putem imbunatati perspectivele. Din fericire, internetul reprezinta cel mai bun mediu de promovare, fie ca e vorba de vanzari on-line, de campanii publicitare ori chiar electorale, fie ca e vorba de promovarea imaginii firmei tale sau doar a imaginii personale. Internetul e prima optiune.

De ce?

  • Poti identifica extrem de precis targetul caruia i te adresezi, fara sa risipesti resurse fara rost si fara un control imediat si exact asupra rezultatelor.
  • Beneficiezi de feedback. O statistica precisa si foarte detaliata din partea motoarelor de analiza de trafic de tip Google Analitycs sau Trafic.ro, te vor ajuta sa apreciezi modul in care reactioneaza clientii si sa faci corectiile care se impun.
  • Poti tine pasul cu concurenta, stiind in permanenta pe ce palier te plasezi in raport cu ceilalti.
  • Iti ofera flexibilitatea pe care niciun alt mediu de afaceri nu o poate asigura.
  • Nu te limiteaza fizic la o piata sau clientela zonala, deschizandu-ti orizonturi atat de largi cat iti poti permite sau dori.
  • Este mult mai ieftin.

  Acestea sunt motivele care ne-au determinat si pe noi sa ne plasam oferta exclusiv in mediul virtual si pentru ca nu ne este strain ce se afla in spatele interfetelor frumos imaginate de designeri, ne este usor sa te ajutam sa faci pasi rapizi pe aceasta cale.

  Iata pe scurt ce-ti putem oferi

  1. Consultanta - identificam zonele unde publicitatea ta are eficienta maxima, in functie de targetul tinta vizat; facem studiile de analiza si iti propunem strategia de urmat.
  2. Creatie publicitara - in functie de strategia adoptata, putem crea bannere statice sau animate (in orice format), fotografie publicitara, spoturi audio si video, filme de prezentare, deschiderea de topicuri cu publicitate sugerata subtil pe forumuri tinta, etc.
  3. Administrarea bugetului de publicitate.
  4. Preluarea si administrarea publicitatii de pe website-ul tau.

 Esti interesat si vrei sa afli mai multe? Contacteaza-ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.